nicoledeboer.punt.nl
Christel Seyfarth pagode-muts
Het is mei, maar mijn zomerkleren liggen nog steeds op zolder. Wit, linnen, sandaaltjes, laat nog maar even zitten. Ik had zelfs spontaan zin om te breien! Na de kerstballen van Arne en Carlos (ik maakte er twee maar ze zagen er niet uit!) kreeg ik zin om jaquard te breien, of fair isle knitting zoals ze dat ook wel noemen. Ik wilde beginnen met iets makkelijks: een pagode muts van de Deense ontwerpster Christel Seyfarth.
 
Hier bestelde ik het pakket voor de muts. Niet goedkoop, maar je kunt er twee mutsen van breien, dus ook een voor de mini-me in een iets andere kleurstelling. Ook heerlijke wol, het ruikt zelfs nog een beetje naar schaap of is dat mijn verbeelding? De muts was na een paar dagen klaar. Rondbreien, inbreien, allemaal nog nooit gedaan, maar het viel me reuze mee. Ik heb de draden gewoon in mijn rechterhand gehouden en de bolletjes gewisseld, eigenlijk hoor je er een rechts en een links te houden geloof ik, maar dat vond ik niets.
 
Taadaaa!
 
Ik moet er alleen nog wat pailetten opmaken.
 
De binnenkant is ook het aanzien waard.
 
Mini-me is er klaar voor!
 
 
Tja, dit smaakt naar meer. Ik zag ook deze sjaal, mooi he, maar 165 euro... daar moet ik nog eens heel goed over nadenken. Vooral omdat je de sjaal rondbreit en daarna doormidden knipt! Doodeng toch?  
 
Pinned Image
 
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl