nicoledeboer.punt.nl
Bloembroches, een tas en knuffels van vilt
Pas geleden maakte ik deze twee bloembroches. Van een stukje jute (geknipt uit een oude Sinterklaas-cadeautjeszak) waar ik rood satijnen lint en roze zpagetti met een haaknaald door heen 'luste'. De blaadjes en de onderkant zijn van vilt.
 
 
 
En met deze tas loop ik alweer een tijdje rond- hij mag ondertussen wel gewassen worden, maar op de foto's is ie nog gloednieuw!
 
Het huilende zigeunerjongetje op de voorkant. De borduursels komen van de kringloopwinkel.
 
En het huilende zigeunermeisje op de achterkant. Of natuurlijk de voorkant, dat ligt er aan! Gecombineerd met een Ikea-stofje en een paar ruitjes die ik nog had liggen. Tijdens het maken van deze tas is mijn naaimachine ontploft! Teveel stof op elkaar bij het innaaien van de rits. Ik heb inmiddels alweer een nieuwe machine gekocht, bij mij gaan ze op de een of andere manier nooit langer dan een jaar mee. Die hiervoor had ik laten vallen...
 
Een tot slot een hertje en een hondje van vilt uit het boek Japanese felt friends. Een aanrader, al heb ik het patroon van het hondje wel 200 procent vergroot. Deze week hoop ik zelf weer eens een paar bloemen te kunnen vilten.
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl